Hvem er jeg?

Fight it, or accept it. Fear it, or controll it.

Når jeg mister troen på meg selv forteller jeg meg tre historier:

  1. Jeg har kjempet meg ut av en spiseforstyrrelse og endret tankesettet mitt totalt. Jeg har vært råsterk mentalt for å få til det.

  2. Jeg har blogget meg til God Morgen Norge. For en mestringsfølelse det ga. Jeg hadde troen på at andre kunne ha nytte av min historie og det viste seg å være sant. Stemte det da, så stemmer det fortsatt.

  3. Jeg har lært meg å stole på at endringer er bra. Jeg har turt å gå en ny retning selv om ingen ville trodd at jeg skulle leve av trening og fysisk aktivitet.

Hva er Zengaarden?

Zengaarden har en visjon om å bli et mentalt shoppingsenter hvor du kan finne hva du trenger for å være tilfreds med deg selv. Et sted hvor du tør å prøve nye ting, men også et sted hvor du kan senke skuldrene og feire alt det bra du allerede er og gjør. 

Zengaarden skal være et sted for nye muligheter, mestringsfølelse og styrkebygging både mentalt og fysisk. 

Jeg håper du som besøker sida mi vil bli inspirert til å leve ditt liv til det fulleste, ta nye sjanser, tørre å feile og le å ha det gøy på veien. Bloggsiden er nok der du kan finne mest inspirasjon og få et innblikk i mitt liv og min hverdag. Jeg vil dele tips og triks, oppturer og nedturer. 

Ellers håper jeg du klikker deg rundt og finner akkurat det du trenger her og nå. 

Min bakgrunn

1/5 jurist – Universitetet i Stavanger

Jeg var lenge fast bestemt på at det var advokat jeg skulle bli. Ett år inn bestemte jeg meg for å prøve noe annet likevel. 

100% Samfunnsviter / 60% Kriminolog – Juridisk fakultet ved Universitetet i Oslo. 

Etter ett år med juss og et forsøk på å velge noe annet, fortsatt på villspor, tok jeg en bachelor i kriminologi og kan stolt kalle meg Samfunnsviter.  Så får vi se om jeg en dag tar opp igjen master så jeg kan få den gjeve tittelen Kriminolog. Eller ikke? 

Idrett og lidenskap

Livet vil alltid være i endring og det er vanskelig å vite hva man skal bruke det på, og enda vanskeligere kan det være å ombestemme seg når man først har valgt en retning. 

Det var nok ikke mange som som skjønte stort da jeg plutselig endret retning og søkte meg inn på Norges Idrettshøgskole. Jeg turte å prøve noe nytt og satse på lidenskapen min og har aldri følt meg mer fornøyd eller tilfreds med livets retning. 

Samfunnsdebattant

Jeg har blogget i mange år og alltid engasjert meg i hva som foregår i samfunnet, særlig knyttet til psykisk helse da jeg selv har vært syk og gjort meg erfaringer med hvordan å bli behandlet av helsevesenet. En erfaringer jeg på mange måter kunne ønske jeg var foruten, men som jeg i etterkant ser på som en styrke for å hjelpe andre. 

Inspirasjon

Forfatter Marit Reiersgård

Drømmer du om å lære og skrive? Og hvordan kan du trene på å være kreativ? Da er Marit rette dame for deg.

Fotograf Olve Reiersgård Bredesen

Olve er en dyktig fotograf lokalisert i Olso. Sjekk ut siden hans for inspirasjon og booking!