1i ting jeg vil gjøre i mai

I want to see what happens if I don´t give up.

spring, cherry, bloom

1. Lage “skallet” til Zengaarden ferdig

Veldig ofte er jeg alt for utålmodig, og når jeg får en ny ide vil jeg helst ha den ferdig perfeksjonert i går. Men jeg har forstått at det ikke er slik verden fungerer. Jeg må lære meg at det er litt som et puslespill; det lønner seg å starte med ett hjørne og resten av rammen. Så denne måneden skal jeg si meg fornøyd med å få på plass rammen til Zengaarden. Resten kan jeg ta senere.

2. Lære meg å lage bloggsiden mer tilfredsstillende

Er det en ting jeg virkelig savner så er det å skrive og dele. Lurer på hvor mange ganger jeg har skrevet dette nå, haha! Jeg synes det er kjempegøy å drive med grafisk design og derfor vil jeg lære meg mer om hvordan jeg kan gjøre bloggsiden mer tilfredstillende. Kanskje det kan gi meg mer motivasjon for å skrive igjen?

3. Lage instagramkonto for Zengaarden

Jeg er egentlig møkka lei Instagram, samtidig som jeg kunne ønske at jeg turte å dele mer av det jeg egentlig vil dele og skape. Jeg tror største problemet for min del handler om at jeg føler meg begrenset av min egen konto. Jeg trenger en ny start hvor jeg kan spisse det mer mot menneskene jeg ønsker å nå ut til og få et mer eierskap til min egen bedrift.

4. Fokusere på eksamenene som kommer i slutten av måneden

Eksamensstress = Fokus på å lufte huet; gå en tur, trene yoga, meditere; you name it.

5. Lese 50 sider i boka i “Talent is Never Enough”

Jeg trenger inspirasjon og følelse av “power”. Da er denne boka gull.

6. Ny Masterclass om design, drite i den jeg ser nå

Når jeg starter på en ny ting føler jeg alltid at jeg må fullføre selv om jeg synes det er bedriten kjedelig. Jeg trenger å øve meg på å velge rett fokus, og det innebærer og velge bort også det jeg har startet på. Så denne måneden skal jeg drite i den Master Clasen jeg egentlig synes er litt kjedelig og starte på en som er mer inspirerende for meg akkurat nå.

7. Gjøre 17. mai til en fin dag

17. mai skal tilbringes sammen med kjæresten min og noen venner. Selv om det også i år er restriksjoner, ønsker jeg å fokusere på det fine med dagen; kle meg i bunad, være med de jeg er glad i, forhåpentligvis sol og blomster på trærne.

8. Trene yoga hver dag, men lytte til kroppen

Å trene yoga hver dag har blitt en vane for meg, men noen dager orker ikke kroppen og andre dager skjer livet, og jeg har lært meg å lytte til det. Om det ikke blir hver dag så går det fint. Men til syvende og sist så vet jeg at litt hver dag gjør meg så godt, enten det er snakk om en time eller bare fem minutter.

9. En time floating

Når eksamen er rett rundt hjørnet er det lett å tenke at man skal legge all energi på å lese for harde livet. Ta igjen alt man ikke har gjort og slite seg helt ut slik at du kan ta sommerferie med god samvittighet. Jeg er absolutt for hardt arbeid, men jeg tror det går an å ta vare på seg selv samtidig. Jeg vil ta meg sommerferie med god samvittighet, men jeg vil ikke bruke ferien på å slukke brannen av for høye krav til meg selv. Floating er en ny aktivitet jeg finner enormt mye glede og ro i, og som er gull og prioritere nå som eksamen nærmer seg.

10. Ha minst en kveld alene med egenpleie

Dette er så viktig, men så lett å glemme. I mai skal jeg ha minst en kveld hvor jeg bare fokuserer på meg og mitt velvære; stearinlys, ansiktsmaske og alt klisje som følger med selvpleiekittet.

Vilde Linnea fra Zengaarden

2 thoughts on “1i ting jeg vil gjøre i mai”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *