Ti ting jeg vil gjøre i juli

I juni fikk jeg virkelig slengt livet i trynet og mye av det jeg skulle gjøre ble satt på vent, noe som føles frustrerende og leit når motivasjonen og engasjementet er på topp. Jeg har innsett hvor viktig det også er for den mentale helsen og ha en kropp som fungerer optimalt. Da kroppen svikta gikk det også utover det mentale og ting jeg likevel kunne ha gjort ble også utsatt. Men som sitatet over sier; det at jeg likevel prøver er et bevis på at jeg er sterk, og ikke minst at dette er noe jeg virkelig vil. Juli fortsetter litt amputert i formen, men la oss sette noen smarte mål likevel. Her kommer ti ting jeg vil gjøre i juli.

 1. Ligge med beina høyt og lese minst to bøker
  Dette er kanskje ikke det jeg vil mest, men det er rett og slett en nødvendighet for at jeg skal komme meg på beina igjen raskest mulig.
 2. Trene yoga minst 10 ganger
  Jeg trener vanligvis hver dag, men når kroppen ikke spiller på lag er det greit å justere ned.
 3. Ferie med kjæresten og venner
  Det blir nesten to uker med ferie midt i juli hvor jeg skal til Bergen med kjæresten min for å besøke venner.
 4. Nyte alenetid på roadtrip til Kristiansand.
  Etter en uke i Bergen reiser jeg videre til Kristiansand for å besøke ei venninne. Jeg har booka bil og gleder meg til å kjøre nedover, stoppe litt og nyte tid for meg selv.
 5. Skrive minst to tekster til bloggen.

Den aller mest bortkastede tiden, er all tiden du bruker på ikke å starte

6. Starte med å sjekke bookingsystmer og betalingsløsninger for zengaarden coaching.
For å fullføre må man også starte. Når man pusher seg selv til å starte er sannsynligheten for å komme langt større.

7. Starte med trening for overkropp så lenge jeg ikke kan bruke beina.
Selv om beina mine ikke funker optimalt enda, er det faktisk ingen unnskyldning for ikke å trene overkroppen. Der kan jeg være streng med meg selv.

8. Filme to meditasjonsvideoer.

9. Sette av 5000 kr til yogalærerutdannelsen.

10. Se to Masterclass

Hva er dine mål for juli?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *