Ti ting jeg skal i oktober

September tok en drastisk vending og avslutning, bokstavelig talt. Vi, familien min, måtte ta farvel med hunden vår Uno. Det har vært noen rare dager og det er akkurat som om lufta har gått litt ut av meg. Energien og humøret er langt fra der det pleier å være. Jeg har gledet meg til oktober og høsten, og sett frem til de mørke dagene jeg vil bruke på å ta vare på meg selv med å sitte inne med tente lys, en god bok og bare se ut på høstmørket og regnet. Nå kjenner jeg at det blir viktigere enn noe annet. Ikke minst skal jeg godta at akkurat nå er litt bedre enn ingenting, og gjøre alt i mitt tempo.

Ti ting i oktober

🍁 Trene yoga minst 22 ganger

🍁 Leirdueskyting
Kjæresten min fikk leirdueskyting til jul i 2019, men pga. Covid har vi selvfølgelig ikke fått mulighet. Men NÅ skal vi prøve igjen.

🍁 Gjennomføre håndståendechallenge 28 dager.
Jeg har satt meg mål om å klare håndstående innen 4. september 2022.

🍁 Lage 2 meditasjonsvideoer.

🍁 Være på hytta og lese bok.

🍁 Rydde sommer/vinterklær.

🍁 Lage Facebookgrupe for Zengaarden. Stay tuned!

🍁 Starte som yogalærer på Fresh Fitness.

🍁 Gjør noe sosialt med venner.

🍁 Gjennomføre minst 10 meditasjoner.

Vilde Linnea fra Zengaarden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *