1i ting jeg vil gjøre i juni

Tenk at mai allerede er over. Dagene har gått alt for fort og eksamen og skole har opptatt mye mer tid enn først tenkt da jeg satte mål for mai, så der var det ikke mye å krysse av for. I juni skal jeg ha fokus på egne prosjekter og karriere og det blir sååå gøy!

 1. Gjøre ZenGaarden klar til publikasjon – også mobilversjon
  Dette gleder jeg meg til, eller jeg gleder meg til å bli ferdig for det er en krevende jobb som tok liiiiitt lengre tid enn jeg først hadde sett for meg. Men nå som jeg ikke trenger å konsentrere meg om studier kan jeg legge inn støtet på nettsida så den blir knall.

 2. Kjøpe myggmikrofon
  Dette skal jeg bruke bursdagspengene mine på. Da kan jeg endelig starte å lage yoga- og meditasjonsvideoer til dere. Apropos det; om det er noen av dere som vet om et godt gratis redigeringsprogram så tar jeg mer enn gjerne imot tips.

 3. Mammsidag i Oslo
  Åh som jeg gleder meg til å være ferdig med eksamen på fredag og komme meg gjennom en jobbehelg, for på tirsdag kommer nemlig mamma på besøk til Oslo. Vi skal ha full jentedag i byen hvor hun blant annet skal prøve floating for første gang. Det blir spennende. Jeg gleder meg sååå til å ha gode og inspirerende samtaler med mamma. <3

 4. Skrive noe hver dag
  Jeg elsker å skrive og jeg vil utvikle meg så jeg kan bli enda flinkere til å uttrykke tankene mine. Da må det øves!

 5. Lese inspirerende bøker ute i sola
  No text needed. Ah dette blir bra!

 6. Planlegge sommerferien
  Jeg har litt småplaner om å leie en bil (om jeg får tak i, er kanskje litt sent ute!?) Uansett så tenker jeg å se om jeg får leid en bil så jeg kan kjøre mot sør og vest for å besøke noen venner. Jeg krysser fingrene for at det ikke er for sent å finne en ledig bil som ikke er alt for dyr, hvis ikke blir det kanskje tog? I need to plan!

 7. Jobbe med tekster til ZenGaarden
  Jeg må gå mer inn i hva jeg skal tilby og utvikle gode tekster som kan selge inn tilbudet på en knakenes god måte. Jeg gleder meg til å fortsette med dette!

 8. Trene mer målrettet
  ENDELIG er treningssentrene oppe igjen. Samme dag som de åpnet satt jeg meg ned (istedet for å lese til eksamen) og lagde flere treningsprogrammer og hadde lyst til å ta alle sammen på rappen der og da, haha!

 9. Spise næringsrike måltider hver dag
  Kan virke som en enkel ting, men i varmen glemmer jeg alltid og spise siden jeg ikke blir så sulten da, men jeg har akkurat begynt å bygge opp en god muskelmasse og ikke søren som den skal ødelegges av slurvete kosthold!

 10. Nyte sola med gode venner
  No words needed. Ah dette blir en fin ferie!


  Hva skal du i juni? <3

  Vilde Linnea fra ZenGaarden.

2 thoughts on “1i ting jeg vil gjøre i juni”

 1. SOM jeg gleder meg til Oslodag med deg! (og gruer meg bittelitt til floatingen …) Og denne mammsi/datter-dagen står på min ti-ting-liste over det jeg gleder meg til i juni også!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *