10 ting jeg skal i August

Bedre sent enn aldri.

Jeg har brukt tid til å roe nervene etter en sommer som ikke ble helt som planlagt eller ønsket, men likevel god og full av lærdom.

Og det er det jeg skal bruke august til; Roe ned og ta til meg alt som har vært det siste året. For det har vært litt av noen oppturer og nedturer. Jeg tror jeg skal skrive et eget innlegg på det. Uansett; her kommer ti ting jeg skal gjøre i august.

 1. Møte med banken for å snakke om boliglån
  Når jeg skriver dette har jeg allerede vært i møte med banken hvor jeg egentlig bare ble sur og irritert først da det føles umulig å skulle komme inn på boligmarkedet i Oslo, men til syvende og sist ble jeg mer motivert enn noen gang til å virkelig være flink med sparingen og tenke kreativt for å få inn litt ekstra der det er mulig.
 2. Meditere og trene mer yoga igjen
  Om sommeren sklir disse vanene litt ut, så det blir deilig å komme tilbake til dette!
 3. Annonsere Z3ngaarden
  Nå er nettsida til Z3engaarden så og si sprekkeklar til å annonseres. Jeg tror ikke det blir store greiene til og begynne med, da jeg har en følelse om at jeg fortsatt skal jobbe litt i kulissene, men jeg er veldig klar for å slippe babyen ut i det fri, haha!
 4. Planlegge yogatimer for Aktiv Campus
  Jeg er så heldig å ha blitt spurt om jeg kan holde et par yogatimer i innsatsuka til Aktiv Campus Oslo og har selvfølgelig takket ja til det! Jeg skal komme mer tilbake til hva, hvor og når. Enn så lenge vet jeg at det blir en time med morgenyoga og en time etter et arrangement med Rådet for Psykisk Helse. Det blir knallbra!
5. Lese ferdig en bok
Jeg skulle lese minst to bøker i juli, noe jeg ikke rakk. Så denne måneden skal jeg lese ferdig bok nr to fra forrige måneds lesemål.

6. Lage en meditasjonsvideo
I juli skulle jeg også lage to meditasjonsvideoer som heller ikke ble gjort, så denne måneden senker jeg kravet ett hakk og setter meg mål om en video.

7. Intervju med Norsk Ukeblad sammen med mamma
I skrivende stund er dette også gjennomført! Gøy å skrive opp mål etter de allerede er fullført, haha! Da kan jeg jo legge inn et delmål om å skrive om denne dagen og dette intervjuet for det var en fantastisk nydelig dag og morsomt, men også seriøst intervju.

8. Løpe Sommernattsløpet
Dette står for tur allerede i morgen! Wish me luck! (Løper for medaljens skyld ;))

9. Skrive positive ting som har skjedd hver dag.
Dette skal jeg også lage et eget innlegg på da det er noe jeg får mye godt ut av etter en vond opplevelse i sommer.

10. Tilbake til rutiner
Fy søren så godt det skal bli. Jeg eeeelsker rutiner og nå er de rett rundt hjørnet. Wiiiihu!

Hva er dine planer/mål for august?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *