10 jeg skal i September

September er i gang og jeg er knallklar for en energisk måned med masse inspirasjon. Jeg har en så god følelse for denne måneden og skal lytte til og følge den intuisjonen. Lets go!

Jeg har alltid vært misunnelig på mamma sitt tegne- og skrivetalent, og kunne ønske jeg klarte å lage like kule lister som henne når det gjelder mål for måneden. Siden jeg verken føler meg spesielt kreativ eller flink med blyanten har jeg heller forholdt meg til det digitale. Og jeg trives godt med det, men det er noe med å kunne krysse av målene sine fysisk. Det er akkurat som at det ikke føles ut som at jeg har gjennomført de før jeg faktisk krysser de av, noe jeg ikke får til her på nettet. Jeg har hvertfall ikke funnet en smart funksjon for det.

Her er jeg!

Men endelig kan jeg faktisk lage like kule og fine lister som mamma, for hun har nemlig laget en bok stappfull av lister og tegninger som står klare til å fylles ut. Ikke nok med at man kan lage kule lister med mål, man kan også tracke humøret, lese fine dikt og inspirerende tekster. Endelig kan jeg fylle inn målene mine og krysse av og se klart og tydelig at jeg har gjennomført.

Ti ting-innlegget denne måneden blir derfor litt annerledes enn vanlig. Oppsummert skal jeg fokusere på yoga, trening og videreutvikling av Zengaarden. Jeg har mange blogginnlegg jeg skal skrive, og gleder meg til å dele med dere.

Og du?

Kunne du også ønske at du kunne lage kule og inspirerende lister? Sikre deg et signert eksemplar ved å bestille boka innen i morgen! (Mandag 6.09.21)

Og trenger du litt ekstra inspirasjon kan du alltid klikke deg inn på nettsida hennes her: